036 5 110 188
office@sbprojekt.co.rs
Jove Kursule 12,
Vrnjačka Banja

O nama

O nama

SB Projekt se bavi projektovanjem sistema i mašina iz oblasti procesne opreme. Nudimo proverena i pristupačna rešenja za optimalan izbor mašina i prateće opreme za Vaše male i velike pak centre.

Da bismo izašli u susret našim kupcima u mogućnosti smo da odgovorimo na specifične zahteve kao i da osvojimo dodatne ili prateće uređaje koji su potrebni za uspešnu i ekonomičnu pripremu materijala ili njegovo pakovanje u odgovarajuću ambalažu.

Osim projektovanja bavimo se proizvodnjom mašina za pakovanje svih vrsta materijala praškastih, zrnastih, tečnih, pastoznih… kao i prateće opreme koja je potrebna u procesu pakovanja.  Naše mašine se koriste u prehrambenoj, hemijskoj industriji, medicini i farmaciji  itd.

Posle projektovanja i proizvodnje mašina i prateće opreme jedna od vrlo bitnih oblasti kojom se SB Projekt uspešno bavi je i servis i remont mašina  iz oblasti procesne opreme.

U okviru firme radi i pogon za proizvodnju gumenih i silikonskih proizvoda kao i silikonskih creva sa platnom i bez platna za upotrebu u medicini i hemijskoj industriji.